ระบบคลังข้อมูลทางวิชาการ BRU
การประยุกต์ใช้ข้าวที่ผ่านการเร่งความเก่าในผลิตภัณฑ์อาหาร
Login
DSpace Home
→
สถาบันวิจัยและพัฒนา
→
งานวิจัย
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
การประยุกต์ใช้ข้าวที่ผ่านการเร่งความเก่าในผลิตภัณฑ์อาหาร
ชุลีพร, บุ้งทอง
URI:
http://dspace.bru.ac.th/xmlui/handle/123456789/3435
Date:
2558
Abstract:
งานวิจัยนี้มีวัตถุประสงค์เพื่อแปรรูปข้าวพันธุ์ท้องถิ่น (ข้าวจิ๊บ ข้าวหอมมะลิแดง ข้าวเหลือง ประทิว และข้าวขาวตาแห้ง) ที่ผ่านการเร่งความเก่าเป็นผลิตภัณฑ์อาหาร 2 ชนิด
Show full item record
Files in this item
Name:
2558-research-Chu ...
Size:
4.179Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
งานวิจัย
[136]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics