ระบบคลังข้อมูลทางวิชาการ BRU
Search
Login
DSpace Home
→
คณะวิทยาศาสตร์ (Faculty of Science)
→
ภาควิชาวิทยาศาสตร์
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 1 out of a total of 1 results for community: ภาควิชาวิทยาศาสตร์.
(0.003 seconds)
Now showing items 1-1 of 1
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
การพัฒนาผลิตภัณฑ์น้ำสลัดไขมันต่ำจากแป้งมันสำปะหลังออกเทนนิลซัคซิเนตที่ถูกย่อยด้วยเอนไซม์
ภาวิณี, ศิลาเกษ
(
มหาวิทยาลัยราชภัฏบุรีรัมย์
,
2018-10-31
)
Now showing items 1-1 of 1
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
ภาวิณี, ศิลาเกษ (1)
Subject
Enzyme-Hydrolysis octenyl succinylated cassava starch, fat-reduced salad Dressing, octenyl succinylated cassava starch (1)
แป้งออกเทนนิลซัคซิเนตที่ถูกย่อยด้วยเอนไซม์, น้ำสลัดไขมันต่ำ, แป้งออกเทนนิลซัคซิเนต (1)
... View More
Date Issued
2018 (1)
Has File(s)
Yes (1)