ระบบคลังข้อมูลทางวิชาการ BRU
Filter by: Subject
Login
DSpace Home
→
คณะวิทยาศาสตร์ (Faculty of Science)
→
ภาควิชาวิทยาศาสตร์ประยุกต์
→
สาขาวิชาวิทยาศาสตร์การอาหาร
→
บทความ (Articles)
→
Filter by: Subject
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Filter by: Subject
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Now showing items 1-9 of 8
Amorphous and V-Type crystalline structures; Ethanol-treated starch; Pore characteristics; Water absorption capacity (1)
Brown Jasmin Rice Flour, Bread and Bioactive compound (1)
Enzymatic modification; Physical modification; Porous starch (1)
rice starch, porous starch, maltogenic α-amylase, amyloglucosidase (1)
ข้าวหมาก, ลูกแป้ง, ข้าวเหนียวด า, สารต้านอนุมูลอิสระ (1)
นมเปรี้ยวพร้อมดื่ม, โยเกิร์ต, ข้าวโพดข้าวเหนียวสีม่วง, สารต้านอนุมูลอิสระ (1)
บัตเตอร์เค้ก ใยอาหาร สับปะรด ข้าวหอมนิล (1)
เนื้อตาลสุก, การทาแห้งแบบโฟมแมท, ขนมไทย (1)
แป้งข้าวกล้องหอมมะลิแดง ขนมปัง และ สารออกฤทธิ์ทางชีวภาพ (1)
Now showing items 1-9 of 8
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register