ระบบคลังข้อมูลทางวิชาการ BRU
สมบัติเชิงหน้าที่ของน้าตาลในการอบ
Login
DSpace Home
→
คณะวิทยาศาสตร์ (Faculty of Science)
→
ภาควิชาวิทยาศาสตร์ประยุกต์
→
สาขาวิชาวิทยาศาสตร์การอาหาร
→
เอกสารประกอบการสอน (Teaching publications)
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
สมบัติเชิงหน้าที่ของน้าตาลในการอบ
ดร.จิตตะวัน, กุโบลา
URI:
http://dspace.bru.ac.th/xmlui/handle/123456789/6340
Description:
สมบัติเชิงหน้าที่ของน้าตาลในการอบ ที่มีผลต่อคุณภาพของเบอเกอรี่
Show full item record
Files in this item
Name:
Functional sugar ...
Size:
4.697Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
เอกสารประกอบการสอน (Teaching publications)
[15]
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics