ระบบคลังข้อมูลทางวิชาการ BRU

Filter by: Subject

Login

  • DSpace Home
  • →
  • คณะวิทยาศาสตร์ (Faculty of Science)
  • →
  • ภาควิชาวิทยาศาสตร์ประยุกต์
  • →
  • สาขาวิชาวิทยาศาสตร์การอาหาร
  • →
  • บทความ (Articles)
  • →
  • Filter by: Subject
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Filter by: Subject

Results Per Page:

Now showing items 1-9 of 8

Amorphous and V-Type crystalline structures; Ethanol-treated starch; Pore characteristics; Water absorption capacity (1)
Brown Jasmin Rice Flour, Bread and Bioactive compound (1)
Enzymatic modification; Physical modification; Porous starch (1)
rice starch, porous starch, maltogenic α-amylase, amyloglucosidase (1)
ข้าวหมาก, ลูกแป้ง, ข้าวเหนียวด า, สารต้านอนุมูลอิสระ (1)
นมเปรี้ยวพร้อมดื่ม, โยเกิร์ต, ข้าวโพดข้าวเหนียวสีม่วง, สารต้านอนุมูลอิสระ (1)
บัตเตอร์เค้ก ใยอาหาร สับปะรด ข้าวหอมนิล (1)
เนื้อตาลสุก, การทาแห้งแบบโฟมแมท, ขนมไทย (1)
แป้งข้าวกล้องหอมมะลิแดง ขนมปัง และ สารออกฤทธิ์ทางชีวภาพ (1)

Now showing items 1-9 of 8

Search DSpace


Advanced Search

Browse

  • All of DSpace

    • Communities & Collections
    • By Issue Date
    • Authors
    • Titles
    • Subjects
  • This Collection

    • By Issue Date
    • Authors
    • Titles
    • Subjects

My Account

  • Login
  • Register
DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Theme by   
Contact Us | Send Feedback