ระบบคลังข้อมูลทางวิชาการ BRU
Filter by: Subject
Login
DSpace Home
→
คณะวิทยาศาสตร์ (Faculty of Science)
→
ภาควิชาวิทยาศาสตร์ประยุกต์
→
สาขาวิชาวิทยาศาสตร์การอาหาร
→
Filter by: Subject
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Filter by: Subject
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Now showing items 1-10 of 23
Amorphous and V-Type crystalline structures; Ethanol-treated starch; Pore characteristics; Water absorption capacity (1)
Brown Jasmin Rice Flour, Bread and Bioactive compound (1)
Enzymatic modification; Physical modification; Porous starch (1)
rice starch, porous starch, maltogenic α-amylase, amyloglucosidase (1)
sugar, bake, น้ำตาล, การอบ (1)
ข้าวหมาก, ลูกแป้ง, ข้าวเหนียวด า, สารต้านอนุมูลอิสระ (1)
นมเปรี้ยวพร้อมดื่ม, โยเกิร์ต, ข้าวโพดข้าวเหนียวสีม่วง, สารต้านอนุมูลอิสระ (1)
บัตเตอร์เค้ก ใยอาหาร สับปะรด ข้าวหอมนิล (1)
เนื้อตาลสุก, การทาแห้งแบบโฟมแมท, ขนมไทย (1)
แป้งข้าวกล้องหอมมะลิแดง ขนมปัง และ สารออกฤทธิ์ทางชีวภาพ (1)
Now showing items 1-10 of 23
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register